diumenge, 4 d’octubre del 2015

UN MILIÓ DE TROSSOS



Ja era la segona vegada que quedaven per anar a donar un vol i no podia parar de pensar que allò començava a significar una altre cosa. Allò que sentia quan el tenia prop era indescriptible, aquella olor de perfum que sense ser exagerada aconseguia ser perfecte i sexy a la vegada. Aquells ulls verd clar que cada vegada que la miraven la desfeien com si de xocolata es tractés. Aquell cabell marró fosc de tacte suau que es moria per tornar a tocar. Aquell nas petit, decadent de qualsevol imperfecció que moria per fer-li un petó d’esquimal d’aquells tendres que observava fascinada a les pel·lícules. Aquells llavis carnosos de to rosat perfecte que moria per provar d’una vegada per totes, per saborejar el que en el seu interior guardava, el que imaginava com un moment perfecte i idoni amb la persona que tan anhelava.


Mentre caminava cap a la plaça de la font on havien quedat, escoltava música per tal de calmar els nervis que la corroboraven i consumien per dins. Va aturar-se uns metres abans d’entrar al parc que havia de creuar per arribar al centre de la plaça, i traient-se els auriculars que duia se li va escapar una llàgrima. Aquella que s’endugué tot allò que imaginava que podia ser. Una imatge que la paralitzà el que li semblaren hores mentre observava atònita la suavitat amb la que besava aquella noia. Posseïdora de cabells llargs daurats, pell clara i fina, d’un cos que encaixava perfectament amb el d’aquell noi que tants pensaments seus havia acaparat, tantes nits d’insomni que l’havia pensat. Com havia pogut ser tan estúpida per pensar que arribarien a alguna cosa més? Definitivament es moria de gelos per ser aquella noia qualsevol que el tastava i tocava lentament aquell cabell suau. 
Brotaven  ja sense ni adonar-se’n,  i  lluny d’espatllar-los aquell moment, va marxar amb la dignitat intacte però amb el cor destrossat en el que li semblaren un milió de trossos.



Giny xx

2 comentaris:

  1. Hola Giny,

    M'ha encantat el text i que trist la veritat. Està molt ben escrit!!

    Petons!!

    ResponElimina
  2. Hey Ainaa!!
    Gràcies jejej :)

    Petons :*

    ResponElimina