dilluns, 26 d’octubre del 2015

DECISIONS


Estic segura que alguna vegada us haureu aturat a pensar en les decisions que heu pres. Ho he estat pensant i la veritat és que no he trobat una raó concreta del perquè alguns tenim la mania de fer-ho... Per inseguretat potser? Incertesa? Raonament?

De fet, conèixer la resposta a aquesta pregunta podria ser irrellevant i no ens afectaria a la nostra realitat o perspectiva. Però com bé sabeu, tinc aquesta costum de voler arribar més enllà, de voler trobar respostes a preguntes plantejades sobre temes en els quals la gent no acostuma a fixar-s’hi.

Pensa en l’última decisió que has pres. 

Probablement ni te’n recordis ja que t’haurà semblat completament normal. Pitjar l’enllaç  que et conduïa a aquesta entrada potser?

Contínuament estem prenent decisions per conduir la nostre vida, bàsicament perquè no pots no prendre’n, ja que en fer-ho, n’estaries prenent una i  contradient de ple l’afirmació proposada.

Per què només ens aturem a pensar en aquelles decisions que nosaltres mateixos denominem importants? 

La resposta a aquesta pregunta us semblarà molt òbvia però reflexiona-ho un moment.
Les inseguretats o repercussions que tingui la nostre decisió influirà moltíssim en plantejar-nos-la o no, per això les denominem importants, perquè considerem que seran aquelles que ens guiaran a millorar o empitjorar, que ens guiaran a l’èxit o al fracàs.
 
I doncs, que passaria si no ens aturéssim a pensar sobre tal decisió? Fracassaríem tots? No tindríem oportunitat de rectificar?

De vegades som impulsius i fem les coses sense pensar, sense raonar realment en les conseqüències que dita decisió portarà. 

Sempre he escoltat dir la frase ''millor tard que mai'', doncs no hi podria estar més d’acord, si tenim l’oportunitat d’aturar-nos a pensar sobre aquelles decisions preses, aquelles que ens podrien haver dut a un altre lloc o aquelles que ens han dut on som ara; perquè no fer-ho? Per què no rectificar si hi som a temps doncs? 
 
Amb aquesta entrada no vull arribar a dir que ens hauríem d’aturar a qüestionar-nos tot allò que fem, simplement tenia la necessitat d’analitzar o reflexionar sobre aquest tema tan arrelat a la nostre rutina i del qual moltes vegades ni en som conscients. 

Que en penseu vosaltres? Us havíeu atura't a pensar-ho alguna vegada?


Giny xx

2 comentaris:

  1. Giny!!

    Doncs la veritat és que sincerament no m'hi he aturat gaires cops a pensar gaire en el tema de prendre decisions, suposo que és tan normal que tampoc hi reflexiono massa. Però tens raó en que a vegades hauríem de parar i pensar el perquè de certes coses!

    Petoons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ainaa!!
      Ja sabia jo que era la única... hahaha naa només exageravaa però estic d'acord amb tú, ens hauríem d'aturar més a pensar-hi ;)
      Petons <3

      Elimina